Pastasaus à la Marloes

Print

Pastasaus à la Marloes

Course Main Course
Cuisine Italian
Prep Time 30 minutes
Cook Time 8 hours
Servings 10 Personen
Author Marloes

Equipment

  • Slowcooker
  • Koekenpan

Ingredients

  • 1 kg Rundergehakt
  • 2 stuks Paprika in stukken gesneden
  • 2 stuks Uien in stukken gesneden
  • 1 fles Passata 700 gram
  • 2 blikken Tomatenpulp 400 gram
  • 1 Wortel grof geraspt
  • 125 gram Spekjes
  • 1 Rawit peper zeer fijn gesneden
  • 1 tl Marjolein
  • 1 tl Venkelzaad
  • 1 tl Dragon
  • 1 tl Oregano
  • 1 tl Basilicum
  • 1 tl Gerookte paprikapoeder
  • Peper & zout om op smaak te brengen
  • 5 tenen Knoflook geperst

Instructions

  • Doe de paprika, knoflook, ui, wortel en rawit peper in de slowcooker. Voeg vervolgens de tomatenpulp, passata, de kruiden toe.
  • Bak het gehakt op hoog vuur in een koekenpan rul. doe het gehakt als het bruin gebakken is, uitgelekt, in de slowcooker.
  • Bak de spekjes aan en doe deze ook uitgelekt in de slowcooker.
  • Meng alle ingredienten goed door elkaar. Zet de slowcooker op de lage staand aan. Als er een timer erop zit stel deze dan in op 8 uur.
  • Roer zo af en toe de saus door en proef dan direct even of het op smaak is. Voeg zo nodig kruiden toe.
  • Na 8 uur heb je een heerlijke pastasaus. Het lekkerste is om verse pasta erbij klaar te maken.
  • Eet smakelijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.