Go Back
Email Link
Print
Smaller
Normal
Larger
Print
Pastasaus à la Marloes
Course
Main Course
Cuisine
Italian
Prep Time
30
minutes
minutes
Cook Time
8
hours
hours
Servings
10
Personen
Author
Marloes
Equipment
Slowcooker
Koekenpan
Ingredients
1
kg
Rundergehakt
2
stuks
Paprika
in stukken gesneden
2
stuks
Uien
in stukken gesneden
1
fles
Passata
700 gram
2
blikken
Tomatenpulp
400 gram
1
Wortel
grof geraspt
125
gram
Spekjes
1
Rawit peper
zeer fijn gesneden
1
tl
Marjolein
1
tl
Venkelzaad
1
tl
Dragon
1
tl
Oregano
1
tl
Basilicum
1
tl
Gerookte paprikapoeder
Peper & zout
om op smaak te brengen
5
tenen
Knoflook
geperst
Instructions
Doe de paprika, knoflook, ui, wortel en rawit peper in de slowcooker. Voeg vervolgens de tomatenpulp, passata, de kruiden toe.
Bak het gehakt op hoog vuur in een koekenpan rul. doe het gehakt als het bruin gebakken is, uitgelekt, in de slowcooker.
Bak de spekjes aan en doe deze ook uitgelekt in de slowcooker.
Meng alle ingredienten goed door elkaar. Zet de slowcooker op de lage staand aan. Als er een timer erop zit stel deze dan in op 8 uur.
Roer zo af en toe de saus door en proef dan direct even of het op smaak is. Voeg zo nodig kruiden toe.
Na 8 uur heb je een heerlijke pastasaus. Het lekkerste is om verse pasta erbij klaar te maken.
Eet smakelijk