Witte Kool Salade
Een lekker fris bijgerecht voor bij de pulled pork of pittig rund vlees. In de zomer ook lekker voor bij de BBQ.
Servings 4 personen
Calories 80kcal
Equipment
- Een grote kom.
Ingredients
- 300 gram Witte Kool Fijn gesneden
- 6 el Yoghertmayonaise o.a. Yofresh
- 2 el Dragonazijn
- 1 tl Dragon
- 12½ gram verse Bieslook
- 2 tl Karwijzaad
- 4 el Rozijnen Niet wellen
- Peper & zout
Instructions
- Meng de yoghurtmayonaise, dragonazijn en dragon in een grote kom glad.
- Knip de bieslook in kleine stukje in de kom.
- Plet de de karwijzaad met een vijzel of bolle kant van een lepel. Meng de dressing goed door elkaar.
- Schep de witte kool en rozijnen door de dressing.
- Eventueel op smaak brengen met peper & zout.
- Zet de kom minimaal één uur afgedekt in de koelkast.
- Eet smakelijk.