Witte Kool Salade

Print

Witte Kool Salade

Een lekker fris bijgerecht voor bij de pulled pork of pittig rund vlees. In de zomer ook lekker voor bij de BBQ.
Course Salad, Side Dish
Prep Time 5 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 5 minutes
Servings 4 personen
Calories 80kcal
Author Martijn

Equipment

  • Een grote kom.

Ingredients

  • 300 gram Witte Kool Fijn gesneden
  • 6 el Yoghertmayonaise o.a. Yofresh
  • 2 el Dragonazijn
  • 1 tl Dragon
  • 12½ gram verse Bieslook
  • 2 tl Karwijzaad
  • 4 el Rozijnen Niet wellen
  • Peper & zout

Instructions

  • Meng de yoghurtmayonaise, dragonazijn en dragon in een grote kom glad.
  • Knip de bieslook in kleine stukje in de kom.
  • Plet de de karwijzaad met een vijzel of bolle kant van een lepel. Meng de dressing goed door elkaar.
  • Schep de witte kool en rozijnen door de dressing.
  • Eventueel op smaak brengen met peper & zout.
  • Zet de kom minimaal één uur afgedekt in de koelkast.
  • Eet smakelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.