Goulash soep
Servings 4 kommen
Ingredients
- 500 gram Goulash vlees rundvlees in kleine stukken
- 3 grote Uien
- 2 Rode Paprika’s
- 3 tenen Knoflook
- 2 el Bloem
- 70 gram Tomatenpuree
- 1,5 liter Water
- 3 blokjes Runderbouillon
- 4 Laurierblaadjes
- 3 vastkokend Aardappels in kleine stukken gesneden
- 2 el Karwijzaad
- 1 tl Chilipoeder
- Peper & zout
Instructions
- Kruid het vlees met peper en zout.
Verhit een braadpan en doe er een flinke klont boter in de pan. Als de boter heet is braad het vlees tot het rondom bruin is. Bak vervolgens kort de bloem mee. - Snij de uien en paprika in stukken, maak de stukken niet te groot zijn. Voeg ze bij het vlees en bak ze 2 á 3 minuten mee.
- Los ondertussen de runderbouilonblokjes op in het water. Doe het geheel in de braadpan. Voeg de overige kruiden en tomatenpuree toe in de pan.Laat de soep zeker 5 uur zachtjes koken.
- Ongeveer 60 minuten voordat de soep wordt geserveerd voeg je de aadappelen toe.
- Eet smakelijk.