6broodjesZachte of harde, net wat je het liefst hebt
RucolaTer garnering
Instructions
Bereiding voor het vlees:
Snijd de ui in stukken en hak de knoflook fijn.
Doe alle ingredienten in de slowcooker, behalve het vlees. Meng de ingredienten goed door elkaar.
Als het vlees aan één stuk is, snijd het dan in 3 dikke plakken.Leg het vlees in de slowcooker, schep het vlees onder met saus.
Zet de slowcooker aan, bereid op de hoge stand voor 5 uur of op de lage stand voor 8 uur. Draai het vlees af en toe om.
Nadat het vlees klaar is, zeef het uit de slowcooker trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Doe het braadvocht in een andere pan.Doe het vlees terug in de slowcooker.
Bereiding saus:
Voeg de basterdsuiker en de mosterd toe aan het braadvocht. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Breng de saus aan de kook en laat het inkoken tot er 2/3 over is en de saus stropering is geworden.
Garnering/Opdienen:
Snij het broodje openDoe rucola onderin het broodje, een schep vlees er boven op en als laatste doe je er saus overheen.