Go Back
Email Link
Print
Smaller
Normal
Larger
Print
Witte Kool Salade
Een lekker fris bijgerecht voor bij de pulled pork of pittig rund vlees. In de zomer ook lekker voor bij de BBQ.
Course
Salad, Side Dish
Prep Time
5
minutes
minutes
Cook Time
1
hour
hour
Total Time
1
hour
hour
5
minutes
minutes
Servings
4
personen
Calories
80
kcal
Author
Martijn
Equipment
Een grote kom.
Ingredients
300
gram
Witte Kool
Fijn gesneden
6
el
Yoghertmayonaise
o.a. Yofresh
2
el
Dragonazijn
1
tl
Dragon
12½
gram
verse Bieslook
2
tl
Karwijzaad
4
el
Rozijnen
Niet wellen
Peper & zout
Instructions
Meng de yoghurtmayonaise, dragonazijn en dragon in een grote kom glad.
Knip de bieslook in kleine stukje in de kom.
Plet de de karwijzaad met een vijzel of bolle kant van een lepel. Meng de dressing goed door elkaar.
Schep de witte kool en rozijnen door de dressing.
Eventueel op smaak brengen met peper & zout.
Zet de kom minimaal één uur afgedekt in de koelkast.
Eet smakelijk.